Telefonáljon most

+3630 265-7191
Mail Kezdőlap

 

Hajátültetés

Annak, hogy hullik a haja, illetve kopaszodik, rengeteg oka lehet. Az erre való hajlamot legtöbbször a szüleinktől örököljük, genetikailag is így születünk. A hajhullás problémájával a nők és a férfiak is küszködnek. A sebészeti hajátültetés az egyetlen olyan biztonságos módszer mellyel kockázatmentesen felléphetünk a hajhullás ellen.

Hajátültetés - hajátültetési beavatkozásHa hajunk szép és egészséges az rendkívül megnöveli az önbizalmunkat és megfelelővé teszi az önértékelésünket is. Ennek köszönhetően ennek következtében megnöveli a kapcsolataink hosszát, számát és javítja a régebbiek minőségét is. Az embernek akkor is hullik a haja, ha teljesen egészséges.
Naponta akár 60-100 hajszálunkat is elveszítjük következmények nélkül. Azonban egy akármilyen rövid nagyobb méretű hajhullás már veszélyes lehet és problémákat okozhat. Nagyon sok kozmetikum és gyógyszer kínál egyszerűbb olcsóbb és gyorsabb eredményt, ám ezek legtöbbször nem érnek el hatást, vagy legfeljebb rövid időre.
Ha már minden lehetőséget kipróbált, vagy nem bízik ezekben a szerekben, akkor vegye számításba a fájdalommentes és garantáltan hatásos hajátültetés lehetőségét is!

A modern technika mára már lehetőséget ad a haj természetesnek ható elosztására a fejbőrön. A legtöbben azt tapasztaltuk, hogy a páciensek leginkább a FUE módszert kedvelik. A hajátültetési beavatkozás után az átültetett hajhagymák újra fejlődésnek indulnak és a kopasz területeket teljesen befedik. Ezek a műtét előtt legtöbbször a homlokon és a fej tetején helyezkednek el. Ahhoz hogy hajhagymáit át tudjuk ültetni, kell, hogy legyen elegendő egészséges hajra a feje két oldalán vagy a tarkón. Ezt nevezzük donorterületnek. Innen nagyon pontosan és óvatosan az erre kifejlesztett mikro-sebészeti eszközökkel ültetik át a hajat a fej kopasz területeire. Miután kiemeltük az egészséges hajszálakat, kis lyukakat helyezünk a hajhiányos területre, ide helyezzük a korábban kiemelt hajhagymákat, follikuláris egységeket. A beavatkozáskor helyi érzéstelenítést használunk, ezért hát fájdalom nem igazán érezhető, és alig vehetünk észre hegesedést. A vérzés alig észrevehető mennyiségű, és a kisseb sebek pár napon belül teljesen eltűnnek.

Egy beavatkozás során akár több ezer hajszál is átültethető. A műtét után nagyon vigyázni kell a fejbőrre, mert ilyenkor még érzékeny és nagyon könnyen sebezhető. Csak egy kezelésre van szükség, hiszen nagyon gyors a gyógyulás. A haj átültetése után pár hónappal rohamos növekedésnek indul, teljesen olyan mintha nem is lett volna műtve. Egy ilyen beavatkozás lehetőséget nyújt a kopaszságának elfelejtésére.

Az egyetlen kellemetlenség a betegeink szerint az hogy nagyon hosszú ideig tart a kezelés. A visszajelzések alapján megtudhatjuk, hogy 3-4 hónapon belül intenzív és a pácienseknek fenomenális élményt nyújtó hajnövekedés következik be. Legtöbbjük úgy tartja, hogy hajuk visszanyerésével nem csak valódi külsejüket nyerték vissza, hanem az önbecsülésüket is, hiszen most már a megvetés félelmétől mentesen léphetnek az utcára, és boldognak érezhetik magukat.

Amennyiben további információra lenne szüksége a hajátültetéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készségesen állunk az Ön rendelkezésére.

Hívjon a 0630 265 7191 számon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a info@himgeurope.com email címen.
A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételéve.

Hajátültetés - hajátültetési beavatkozás

Hajtranszplantáció - Bajor Imre

Magyar   English   Deutsch 

szemöldök beültetés

Vélemények

vélemények

Kinött Bajor Imre (†) haja

ÚJ módszer: S.H.E.

TECHNOLÓGIA a MINŐSÉGI
HAJBEÜLTETÉSÉRT 

Töltse le Ön is!