Telefonáljon most

+3630 265-7191
Mail Kezdőlap

 

A HIMG hajklinika hajbeültetési módszerei

A hajbeültetés - saját haj átültetése - viszonylag modern plasztikai sebészeti beavatkozásnak számít, ennek ellenére a kezdeti módszereket a színvonalas intézményeknél ma már szinte egyáltalán nem alkalmazzák. Hajtranszplantációs klinikánkon a legújabb, FUE és SHE hajátültetési módszerekkel végezzük a beavatkozásokat. 

Hajbeültetés - hajbeültetési beavatkozás

FUE és FUE2 hajbeültetési technikák

A hajbeültetési módszerek közötti legfontosabb különbség a hajkinyeréshez és beültetéshez használt eszközökben van, de ezek lényegesek, hiszen a jóval kisebb méretű speciális tűnek köszönhetően, a FUE2 hajátültetési beavatkozás eredményeként még a FUE módszerrel végzetteknél is kevesebb, szabad szemmel egyébként is alig észrevehető nyom marad.

Az eljárás folyamata úgy zajlik, hogy a donorként használt területről - ez legtöbbször a tarkó - egyesével kiemeljük a hajszálakat és a kívánt területre helyezzük. Szikét nem használunk, mivel egyetlen vágást sem ejtünk a fejen. A megfelelő speciális eszközök segítségével erre nincs is szükség. Ha csupán dúsítani kívánjuk a hajunkat, akkor a már meglévő hajszálak közé helyezzük a frissen kiemelteket. A kívánt hajsűrűség elérése nagyon egyszerű, hiszen ahová egy tű hegye elfér, oda egy hajszálat is be tudunk ültetni.

A SHE hajbeültetési módszer

Napjaink legkorszerűbb hajátültetési technikája a SHE (Single Hair Extraction) módszer, mely hajszálankénti hajkinyerést jelent. A beavatkozás során egy speciális kiszedő tűt alkalmazunk, ennek segítségével történik a graftok donorterületről való kiemelése. A graft kifejezés a hajszálak, izomdarabok, erek, idegek összefoglaló neve. Egy graft kb. 1-4 hajszálat tartalmaz.

Így képesek vagyunk visszaszerezni önnek, haja természetes, régi külsejét. A hajbeültetést nem szokták valódi műtétnek nevezni, legtöbbször kozmetikai beavatkozásként emlegetik. A régi csíkkivétel technikával szemben ugyanis az egész eljárás egyetlen vágás nélkül zajlik le, és ennek köszönhetően a mai technikák egyikénél sem maradnak esztétikailag zavaró hegek. 

A hajtranszplantációs módszerek általános összehasonlítása

A legmodernebb hajátültetési technikákat összehasonlítva megállapítható. hogy valamennyi módszerrel képesek visszaadni pacienseink természetes frizuráját. Kérdezhetik, hogy akkor miért nem csak a legfejlettebb módszert alkalmazzuk.

Jeleztük már, hogy a különböző technikával végzett hajtranszplantációs beavatkozásokhoz más-más speciális eszközöket használunk, melyek költségei nem azonosak. A korábbi módszerek elvetésével sok ember számára megnehezítenénk, hogy megfizesse a hajbeültetés árát.
Lényeges azt is figyelembe venni, hogy a klinikánkon alkalmazott hajátültetési módszerek között legrégebbi FUE technika is csak olyan, szabad szemmel alig észrevehető nyomokat hagy, hogy akár egy kicsit hosszabb frizura viselése esetén már láthatatlanná válik, tehát ebben az esetben sem kell feltétlenül a legdrágább megoldást választani.
A beavatkozások fájdalommentesek, de a hosszú évek tapasztalata megmutatta, hogy egyes Ügyfeleink számára már az érzéstelenítés is problémát okoz, így kidolgoztunk egy három lépcsős fájdalomcsillapítási módszert, melynek segítségével már szinte ezt sem érzik.

A hajbeültetés során nagyon fontos figyelembe venni, hogy a donorként szolgáló rész mekkora és milyen minőségű. Ez alapján már el tudjuk dönteni, hogy körül-belül hány hajszál átültetése lehetséges, és hogy ez mennyire képes hajasítani a kopasz területeket. Fontos, hogy a hosszú hajú páciensek engedik-e hajukat rövidre nyírni az eljárás leegyszerűsítése érdekében. Meg kell vizsgálnunk, hogy őszül-e a beteg. Ha ajánlatot szeretnénk felállítani, akkor ezekre e tényezőkre nagyon oda kell figyelnünk. Ezekre a kérdésekre a minden hajbeültetési beavatkozást megelőző, alapos hajgyógyászati vizsgálat során kapunk választ.

Látható tehát, hogy a paciensek egyedi adottságai és igényei egyaránt indokolják, hogy ne csak a legfejlettebb technikával dolgozzunk, hiszen a jelenleg használt módszerek mindegyike alkalmas arra, hogy a legkorábbi technikákhoz képest összehasonlíthatatlanul természebb frizurát varázsoljon.

 

 

Hajbeültetés - hajbeültetési beavatkozás

Hajbeültetési tervező program

Keressen fel minket klinikánkon, amennyiben hajbeültetésen gondolkozik, és szakszerű információk nyújtásával segítünk Önnek.

Hívjon a 0630 265 7191 számon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a info@himgeurope.com email címen. 
A szám minden nap reggel 9:00 és este 19:00 között hívható, az ünnepnapok kivételével.

Magyar   English   Deutsch 

Nyelvváltó oldalt

Vélemények

vélemények

Kinött Bajor Imre haja

!! ÚJ MÓDSZER: S.H.E.!!

TECHNOLÓGIA a MINŐSÉGI
HAJBEÜLTETÉSÉRT 

Töltse le Ön is!

Facebook profil